Kampioenschap JG1 1M

17 april 2024 16:30

Het kampioenschap van GHVV'13 JG1 JM

Na de zege van vorig seizoen begonnen we weer met frisse moed aan een nieuw seizoen.
Eind van de eerte helft van het seizoen nog geen wedstrijd verloren, helaas door een uitgestelde wedstrijd geen winterkampioen.
Dit haalde ze natuurlijk weer goed in door de winreeks in gang te houden. Al gauw staken we met een goede voorsprong voorop.
Nu was daar dinsdagavond 16 april '24 d wedstrijd tegen onze eigen JG2, die het allemaal al kon beslissen. Zouden we weer winnen en dan al niet meer in te halen zijn?
Wat was het weer spannend.
De spanning was weer af te lezen van al die gezichten zodra ze het veld opkwamen.
Al gauw stonden we 3-0 voor op JG2. Maar ze waren zo nerveus dat ze het allemaal nog spannender maakte.
JG2 gaf zich niet snel gewonnen en kwam terug, toen stond het ineens even 3-3. In de rust de opbeurende woorden van de coach, en daar gingen ze weer.
Al gauw werd bekend met nog twee treffers dat we ons niet gewonnen gaven.
Wat een verademing bij ze toen het eindsignaal gefloten werd, 5-3 overwinning en het kampioenschap in de pocket voor 2e keer op rij. Geen wedstrijd verloren, wat een kanjers.
Supertrots op onze kids en nog belangrijker, wat waren ze trots op hun zelf.

Groetjes de trotse begeleiders van JG 1.

Bron: Patricia v/d Sterren