Hondsgalgweg 1 B
3247XW
DIRKSLAND
tel. 0187-602029

Vandaag vroeg op,  07:45 vetrekken richting DVV Dirksland waar we om 09:00 moeten voetballen. De start was niet ideaal geen warming up omdat de tas met tenues wat verlaat was. Dus gelijk aan de bak. We begonnen wat slap aan de wedstrijd nog even wakker worden. De 1-0 liet ook niet lang op zich wachten. DVV kwam verdiend voor ze speelden agressiever en zetten ons onder druk zodoende kwamen wij er niet uit. Het geluk zat ons wat mee, Cas schoot van afstand met buitenkant voet en de 1-1 stond op het scorebord. DVV bleef ons onder druk zetten en de 2-1 viel dan ook nog voor rust.  In de rust wat omzettingen in de opstelling aan onze kant en we maakten al gauw de 2-2 door een goal van Jaheim die  naar het middenveld was door geschoven. Nu was er meer evenwicht in het elftal en zetten wij druk op de tegenstander. Jaheim maakte daardoor ook de 2-3. De wedstrijd ging hierna op en neer en een paar uitstekende reddingen van onze stand in keeper Lars hield ons op de been. Cas maakte 15 min voor het einde de 2-4 waarna het we het spel konden uitspelen en de overwinning binnen sleepten. Goed terug geknokt jongens en meiden. Nu de volgende wedstrijd pas op 22 april.