Scheidsrechter

G.H. de Jong

Accommodatie

Sportcomplex Guldeland

Vandaag tegen stellendam. Tegen deze tegenstander hebben we vorig seizoen ook gespeeld  en gewonnen. Stellendam had nu wel een ander elftal bij zich dus een overwinning was niet vanzelfsprekend. De wedstrijd is afgetrapt onder leiding van Gert de Jong(wederom weer goed gefloten Gert) het spel was vanaf de start goed van GHVV-13. Er wordt meteen druk naar voren gezet en een aantal vlotte combinaties zorgden voor een aantal goede kansen. Het eerste doelpunt hing in de lucht en uit een corner kopte Jaheim de 1-0 binnen. De jongens en meiden van GHVV-13 scoorden voor de rust nog een doelpunt door een schot van Cas. Het spel was goed en de trainers waren te vreden over het spel nu alleen de kansen benutten na de rust. En inderdaad de 2de helft werden de kansen wel benut door doelpunten van Chiel, Cas, lucas en Luka.
Het mooie om te zien was dat ze als een team fungeerde door er met zijn allen voor te gaan.