Google analytics Toestaan Niet toestaan

JO13 Kampioen

De Kampioenswedstrijd van GHVV'13 JO13 - 1 - Vlotbrug JO13 - 3
TROTS.... vanmorgen was eindelijk de wedstrijd waar ze al 2 weken naar uitkeken...

Vroeg op, 08:45 melden in kleedkamer 1 en met gespannen koppies luisteren naar de instructies van de trainers om daarna op veld 1 aan de warming-up te beginnen.
De 1e helft ging moeizaam en de kansen gingen er maar niet in dus met een magere 2-1 de rust in. Na een motiverende peptalk gingen de koppies weer omhoog en zag je dat het goed ging komen en dat ging het. De 2e helft was weer zoals er getraind wordt, veel motivatie, plezier en leuk voetbal. Na het laatste fluitsignaal en met een mooie 7-1 overwinning was het eindelijk zover.
GHVV'13 JO-13 KAMPIOEN 🎉

Bij deze graag een grote dank aan het bestuur voor deze wedstrijd en al het lekkere, het kantinepersoneel voor hun inzet en de supporters voor hun ( altijd goede ) steun.
de trotse trainers, leider en grensrechter.