Zet je in voor meer spelplezier - GHVV'13

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zet je in voor meer spelplezier

Zet je in voor meer spelplezier

23 januari 2023 17:15

HM

Iedereen bij GHVV'13 heeft baat bij een gelijkwaardige competitie. Het seizoen wordt spannender, wedstrijden zijn interessanter en teams en spelers worden uitgedaagd beter te presteren.

​​​​​​​​​​​​​De KNVB richt de competitie onder andere in op basis van informatie uit het digitaal wedstrijdformulier. Dus: hoe juister en completer die formulieren zijn ingevuld, hoe leuker het wordt. Voor iedereen! Graag vragen we jullie hulp hierbij omdat dit nog niet altijd even goed gaat.

Wat doen wij?

Om teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders aan te sporen het digitaal wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app in te vullen, ontwikkelden we de campagne 'meer spelplezier met een correct wedstrijdformulier!'.

We informeren je als functionaris via deze e-mail direct omdat dit belangrijk is voor alle leden. Ook zal er via de voetbal.nl app aandacht besteed worden en mailen we teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders voor zover die bij ons bekend zijn.

Wat moet er gebeuren?

1. Voor de wedstrijd begint
Het is zo geregeld. Voor de wedstrijd begint, geeft de teammanager in de spelersopgaaf aan wie er mee kunnen doen aan de wedstrijd, zowel basis- als wisselspelers. Spelers die er niet bij zijn, horen niet op het wedstrijdformulier te staan. De scheidsrechter (vanaf o13) controleert of alle spelers er ook echt zijn. En iedereen geeft akkoord.

2. Als de wedstrijd is afgelopen
Direct na de wedstrijd vult de scheidsrechter of spelbegeleider de uitslag in via de wedstrijdzaken app en eventueel ook het wedstrijdverloop. Hoe meer informatie, hoe gelijkwaardiger (en leuker) de volgende competitie.

Klik op onderstaande button voor alle informatie over het gebruik van het wedstrijdformulier.
 
Gebruik van wedstrijdformulier »
 
Wat kan jij doen?

Informeer de teammanagers, trainers, scheidsrechters en spelbegeleiders over de functie van het wedstrijdformulier en de bijdrage die het levert aan een gelijkwaardiger en leuker competitie. Daarbij kun je aangeven hoe belangrijk het is dat het formulier correct wordt ingevuld. Vaak doet men dat invullen even vlug-vlug, zonder te controleren of de opgegeven spelers ook degene zijn die aanwezig zijn en kunnen spelen. Wedstrijdsecretarissen controleren na afloop of een uitslag is ingevuld.

Draag bij aan meer spelplezier. Je kunt bijvoorbeeld onderstaand bericht in zijn geheel in een app-groep verspreiden:


e3786a67-0e27-4066-b214-46e4f4d9f91d.png


⚽️✍️ Klik, kijk en doe! Het correct en volledig invullen van het digitaal wedstrijdformulier gaat nog niet altijd goed in de Wedstrijdzaken app. Dit is direct verbonden aan het spelplezier van onze teams. Kijk de animatie waarom dit belangrijk is.
https://www.youtube.com/watch?v=dRF9Yu31Svg

Alvast bedankt.

Met sportieve groet,

KNVB
Bron: David van Trigt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!