Maaswijkweg 100
3207JZ
SPIJKENISSE
tel. 0181-646379

De wedstrijd tegen Spijkenisse JO16-4 staat vandaag op het programma. Er zijn nog spelers op vakantie en een blessure geval was het even puzzelen om genoeg spelers bij elkaar te krijgen. De JO19 had geen wedstrijd gepland staan en wilde Cas Landman weer meedoen. Vol goede moed naar Spijkenisse om de punten even op te halen, zij staan ene laatste en wij tweede. Piece of cake toch. Nog wat tactische tips op het bord van de trainers beginnen we vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd en het eerste deel komen we op voorsprong door een doelpunt van Lucas Tromp. De jongens en meiden dachten zie je wel dit wordt een makkie. Maar zoals zo vaak in het voetbal gaat het dan juist niet goed en dit gebeurde ons ook . Spijkenisse komt op 1-1 door een discutabele penalty. Niet veel later komt Spijkenisse op voorsprong 2-1. Wij zijn even van de leg maar herpakken ons zelf en komen nog voor de rust op gelijke hoogte door een eigen doelpunt van Spijkenisse. 2-2 de rust in. In de rust leggen de trainers nog eens uit wat er na de 0-1 mis ging en er ontstaat wat discussie. De tweede helft starten we weer goed door fel erop te zitten. De 2-3 wordt dan ook gescoord door Lucas Tromp. Nu wel bij de les blijven. Spijkenisse komt nog een aantal keer gevaarlijk voor ons doel de lat redt ons ook een keer. Maar wij blijven fel strijden om de overwinning veilig te stellen. In de laatste minuut maakt Isho zijn eerste doelpunt dit seizoen. 2-4 wedstrijd in de tas. Volgende week 11 maart tegen de koploper Strijen.