Sportlaan 10
2215NA
VOORHOUT
tel. 0252-210751

Vandaag weer een verre uitwedstrijd voor de JO18-1, een uitwedstrijd bij Foreholte in Voorhout. Na een klein uurtje rijden, snel omkleden en na een korte warming-up beginnen.

Deze keer zonder Gino F (geblesseerd, ontstoken slijmbal 😉 in zijn knie) en Marco (spelen bij 1e). Gelukkig was Sem na de ziekte van Pfeiffer weer beschikbaar. Na een gelijkopgaand begin kwam GHVV steeds beter in de wedstrijd. Dit leidde in de 31e minuut tot de openingstreffer. Een goed aangesneden vrije trap van Coen werd net getoucheerd door Bohdan : 0-1. Tot de rust spoelden we goed en kwamen we niet in de problemen.
Na de rust een iets ander beeld, Foreholte werd wat feller en GHVV speelde wat minder. Toch kreeg GHVV nog enkele kansen, maar wist deze niet af te maken. Zeker de kans van Coen had een beter lot verdiend. Adis gaf diep op Sem en met zijn snelheid rende hij de hele verdediging eruit en legde de bal terug op Coen. Coen schoot hard in, maar de keeper hield de bal zonder dat hij het zelf wist. Helaas voor GHVV kwam Foreholte in de 82e minuut op 1-1. Was hier hands in het spel? De scheidsrechter vond van niet en keurde de treffer goed. Enkele minuten later kreeg Julian een aanslag te verwerken, maar wist  deze gelukkig te ontwijken. Hierna kreeg Siem nog een 1 op 1 met de keeper, maar de keeper kon de bal net naast tikken. Enkele minuten later kwam Mees mee naar voren en gaf de bal aan Siem., die op de penaltystip stond met een tegenstander naast zich. Siem werd aan zijn arm getrokken, viel half en schoot over. Penalty? Helaas besliste de scheidsrechter anders. Na een ongelukkige, beetje wilde actie werd Siem door de scheidsrechter naar de kant gestuurd. Foreholte wilde het nog proberen met hoge bal op hun langste speler, maar Adis toonde aan dat je niet groot hoeft te zijn, maar met goede timing en hoog springen won hij ieder kopduel. Klasse. Ook Jort stond weer zijn mannetje in het doel, alleen door zich meer en harder te laten horen zou hij nog meer indruk maken. Jongens, nog 3 wedstrijden met minimaal 3 doelpunten verschil winnen en we worden 2e. Het zou echt geweldig zijn als we dat voor elkaar krijgen. Dus, ga ervoor!