M.R. van Opstal

Accommodatie

Sportcomplex Guldeland

De dames begonnen scherp aan de wedstrijd tegen Flakkee.
Dat resulteerde in enkele kansen maar ook Flakkee kreeg wat kansjes. Onze dames namen steeds meer het initiatief en dat resulteerde in en mooi doelpunt van Sem.
Niet vel later bracht Christina de stand zelfs op 2 - 0.
Toch wist Flakkee nog voor de rust de aansluitingstreffer te maken en zo was de ruststand 2 - 1.
Na de rust begonnen onze dames veel te slap en dat resulteerde in de terecht 2 -2 .
Maar toen een speelster van Flakkee een bal in haar maag geschoten kreeg en daar pijn van had floot  de scheidsrechter niet terwijl de speelsters van Flakkee dachten dat hij dat wel zou doen en reageerde niet toen Iris de bal Kreeg en zo alleen op de keepster af kon. Ze rondde netjes af en zo stonden de dames weer voor. Kort daarop kreeg Flakkee een discutabele strafschop. Deze werd echter naast geschoten .
Enkele minuten later kon Christina op snelheid allee op de keepster af en rondde netjes af : 4 - 2
Het laatste kwartier gebeurde er niet veel meer en konden de dames eindelijk weer eens een overwinning vieren.